بسیج سازندگی ناحیه چناران

طبقه بندی موضوعی


 دکتر حجت الله عبدالملکی در مصاحبه با پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج سازندگی با بیان ظرفیت های نهفته در گروه های جهادی اظهارداشت : با توجه به ظرفیت های موجود در کشور اما  به علت ضعف در ساختار مدیریتی دستگاه ها ونهادها تا کنون شاهد استفاده بهینه و درست از این ظرفیت ها نبودیم واز لحاظ کمی ما با محدودیت هایی رو به رو هستیم ، نیروانسانی سازمان ها و نهادها محدود است و به لحاظ انگیزه نیز شاید انگیزه کافی در آنها نباشد.

اما ما یک نیروی غیر رسمی داریم به اسم گروه های جهادی که هم تعدادشان قابل توجه است و هم از سطح انگیزشی فوق العاده بالایی برخوردارند و‌به جهت همین انگیزه زیاد کارایی بالایی دارند واین انگیزه موتور محرک افزایش کارایی و توانشان شده است که می تواند به دستگاه ها منتقل شود.

وی گفت: اگر سازمان های رسمی به دنبال بهره مندی از ظرفیت و توان گروه های جهادی هستند  باید حامی و پشتیبان انها باشند و برای این گروه ها عرصه کار تعریف کنند که این یک همکاری برد-برد است  چرا که از این طریق یک سازمان هم توانسته در ماموریت های خودش موفق تر عمل کند و از طرفی با اضافه شدن نیروهای جهادگربار مالی اجرایی برنامه های خود را کاسته است که این یک موفقیت بزرگ خواهد بود.

عبدالملکی افزود: یک گروه جهادی هم با تامین منابع اجرایی برنامه های خود از طریق پشتیبانی دستگاه ها می تواند فعالیت های خود را به بهترین شکل ممکن به سرانجام برساند. البته در گذشته گاهی به علت عدم پشتیبانی کافی این گروه ها شاهد برخی ضعف ها بوده ایم که این مشکلات از طریق جدیت مدیران و مسئولان در حمایت از جهادگران حل خواهد شد

عبدالمکی ضمن تاکید بر تامین معیشت مردم تصریح کرد: با بالفعل کردن ظرفیت های بالقوه کشور، اوضاع معیشتی مردم بهبود خواهد یافت و اگر مردم به لحاظ رفاهی و معیشتی تامین بشوند به طور قطع هیچ‌ قدرتی در دنیا توان تهدید  ایران اسلامی را نخواهد داشت و علت اصلی تن دادن به یکسری از قواعد استکباری همچون faftf و برجام عدم شناخت و استفاده از ظرفیت های بالقوه کشور است.

این استاد اقتصاد دانشگاه امام صادق (ع) تاکید کرد: سازمان های هوشمند باید بتوانند با ایجاد بستر همکاری نظام مند فعالیت گروه های جهادی  از این ظرفیت عظیم مردمی برای حل مشکل مردم استفاده نمایند تا بتوانند در کوتاه ترین زمان ممکن بیشترین خدمات را به مردم ارائه دهند.



وی با اشاره به برنامه ریزی های متنوع در کمیته امداد افزود: طرحی با عنوان "جهادگران کارآفرین" را شروع کردیم که از طریق تسهیل گری توسط جوانان جهادگر به دنبال حل مشکل بیکاری محرومین و مددجویان کمیته امداد هستیم زیرا یکی از مشکلات اصلی کمیته امداد عدم کفایت نیروی انسانی آن می باشد که تسهیل گری گروه های جهادی می تواند این خلاء را پر کند. اولین دوره یآموزش جهادگران کارافرین با حضور ۷۰ نماینده از گروه های جهادی در سطح تخصصی برگزار گردیده و شاهد اضافه شدن این جهادگران برای تسهیل گری به بدنه کمیته امداد هستیم.

عبدالملکی با اشاره به رسالت بسیج سازندگی مبتنی بر سازماندهی گروه های جهادی افزود : به منظور گسترش کمی و کیفی طرح جهادگران کار آفرین در تعامل با سازمان بسیج سازندگی هستیم و به زودی مدلی برای این گسترش آماده خواهیم کرد تا با قدرت و کیفیت بیشتری کار توسعه یابد 

معاون اشتغال و خود کفایی کمیته امداد با اشاره به دو هدف طرح جهادگران خدمت افزود: در این طرح هم جهادگران آموزش اشتغال می بینند و هم در راستای کمک به اقتصاد مقاومتی از طریق اشتغال زایی گام بر میدارند که باعث کم شدن هزینه و افزایش بهره وری خواهد شد و اثر آن رفع بیکاری خواهد بود.

  • عارف عباسی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی